Testimonials

Onze klanten aan het woord!

Tevreden klanten, daar gaan we voor bij Slank Concept!

Slank Concept is zoveel meer dan het volgende slankprogramma. We begeleiden onze klanten zodat ze niet enkel afvallen maar zodat ze zich ook beter in hun vel voelen. A healthy way of life!


Lees hieronder wat onze klanten vertellen:

Nele v

Mijn levensstijl voor ik bij slANk concept startte waren vooral veel ongezonde tussendoortjes doorheen de hele dag.

Ik deed eerst een gratis proefsessie voor detoxbody en Ann overtuigde me al snel dat er in mijn voeding heel wat veranderd kon worden dus ik nam direct de touwtjes in handen om van start te gaan.

Ik verloor meer dan 8 Kg !!!!

Hoe verliep de Intake?

Het eerste gesprek verliep erg vlot en alles was duidelijk. De wekelijkse bezoekjes waren voor mij een stok achter de deur om mijn best te blijven doen. het moeilijkste is wanneer er feestjes gepland waren, maar thuis was het voor mij geen probleem om gezond te koken.

Hoe ervaar je je nieuwe levensstijl?

Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik op mijn voeding moet letten. De nieuwe levensstijl is voor mij prima om vol te houden.

Zeker door alle tips die je mee krijgt. De producten van “ANother choice” zijn ook gewoon super lekker !

ik verloor meer dan 8 Kg !

 

 3 woorden

Eerlijk

Duidelijk

Realistisch

Wat zijn je tips voor anderen?

Durf de stap te zetten om langs te gaan bij slANk Concept. De begeleiding is eerlijk, duidelijk en realistisch. Je hebt na een aantal weken doorzetten al een mooi resultaat dat je kan behouden met de tips die je krijgt.

Ik had het veel eerder moeten doen !

 

 

 

Louise W

Mijn eetpatroon was niet ok voor ik startte bij slANk Concept. Ik at veel fastfood en ongezonde maaltijden en bovendien geen lichaamsbeweging. Hierdoor kwam ik in een visieuse cirkel terecht..

Ik hoorde van meerdere mensen dat ze bij “slANk concept” goede resultaten behaalde en  maakte direct  een afspraak voor een  intakegesprek.

 

Hoe verliep de Intake?

Voor mij was de intake spannend, vooral de metingen waren zeer confronterend!

Maar na een gesprek met een zeer goede uitleg , wist ik zeker dat het voor mij de juiste keuze was.

De wekelijkse opvolgingen waren voor mij zeer belangrijk .Er was altijd ruimte om vragen te stellen en me te motiveren naar mijn doel.

De wekelijkse bezoekjes waren ook een stok achter de deur voor me. Uiteraard waren er ook weken waar het minder goed liep, maar ik jon door de motiverende woorden

me wel telkens weer herpakken.  Wekelijks bekeken we ook samen wat er op de planning stond aan uitjes en bespraken samen hoe we dit konden aanpakken. De tips waren altijd zeer welkom.

Mijn traject was een geweldige/ succesvolle ervaring met ups en downs die ik goed heb doorlopen met de steun en enthousiasme van de begeleiding. Ik heb zelf ook veel bijgeleerd rond gezonde voeding waar

ik in de toekomst alleen maar mee aan de slag kan gaan.  Dit alles heeft me gemaakt tot een positieve en enthousiaste persoon die ik nu ben.

 

Hoe ervaar je je nieuwe levensstijl?

Mijn levensstijl is volledig veranderd ,ik ben meer bewust geworden van mijn lichaam  en van wat ik eet.

Dit heeft er ook voor gezorgd dat dat ik gestart ben met sporten ,en zelf zekerder  ben geworden .

Ik voel me beter in mijn vel ,en sta sterk in mijn schoenen. Kortom ik sta gelukkiger in het leven !

3 woorden

Krachtig

Leerrijk

Ondersteunend

Enthousiast

uitnodigend/ open/warm

Wat zijn je tips voor anderen?

Zet vooral al de eerste stap die je op weg helpt .

Laat je niet ontmoedigen wanneer er eens een minder goede week is.

Volg de tips en tricks die Ann je geeft.

Je krijgt er geen spijt van!!!

 

 

 

Wendy G

Wendy verloor meer dan 23 Kg.  Voor haar was er een hele verandering nodig  in haar eetpatroon, maar ook in het anders leren denken.

Mijn verhaal:

Ik at erg ongezond en frisdrank was mijn verslaving. Ik wou er echt iets aan doen en had al van andere veel goede resultaten gezien. Dus ik besloot zelf contact op te nemen want alleen was het me al vaker niet gelukt. ik herviel telkens weer in mijn oude patroon. Bij de intake had ik al snel een goed gevoel . Wekelijks ging ik op controle waardoor ik extra mijn best deed en de kilo’s vlogen er vanaf.

Nadat ik mijn kilo’s verloren had ging ik op onderhoud. Dat wil zeggen een balans zoeken tussen gezonde voeding en keuzes maken wanneer ik toch wou zondigen. Ondertussen zijn we al enkele maanden op het onderhoudsschema en ik ben nog steeds op gewicht. Straffer nog, ik ben zelfs nog 3 kg afgevallen. Ik heb mijn oude gewoontes losgelaten en nieuwe gewoontes aangeleerd in stappen.

De granola’s van “ANother choice” zijn erg gemakkelijk en lekker. het avond eten was voor mij de grootste aanpassing maar ook hierin verminder ik nu gewoon mijn porties.

En ook dat is een gewoonte geworden.

 

Omschrijf slank in 3 woorden: 

-Vriendelijk

-TOP service

-Doelgericht

 

 

 

Mijn tips voor anderen:

Ga ervoor, niet twijfelen !

 

Yvonne H

Ik voelde me moe, had weinig energie en ik had moeite om de trap op te lopen. De fut om te bewegen zat op een laag pitje.

Het was dus hoog tijd om er iets aan te doen De resultaten die ik zag van andere klanten van “Slank Concept” zorgde ervoor dat ik ook de stap wou zetten.

Mijn schoonzus volgende ook al het traject bij “Slank Concept” dus het was het proberen waard.

Hoe verliep de Intake?

Ik voelde me meteen op mijn gemak en ik werd goed ontvangen. Na het gesprek en de uitleg wist ik perfect wat ik moest doen en ik wou meteen van start gaan.

Het werd me dan ook duidelijk dat ik ondanks mijn idee over gezonde voeding toch heel wat foutjes maakte waardoor ik dacht dat ik goed bezig was.

De wekelijkse bezoekjes zorgde ervoor dat ik gestimuleerd bleef om door te gaan. De eerste wee vlogen de kilo’s er af, maar wanneer het wat trager ging en ik dus ook dichter bij mijn doel kwam was ik nog steeds gemotiveerd om verder te gaan. Ann was mijn stok achter de deur tot aan de laatste kilo’s.

Hoe ervaar je je nieuwe levensstijl?

Ik voel me super!

Ik kan veel meer aan en het geeft me een boost op mijn zelfvertrouwen. Ik durf meer kleur te dragen en weer strakke kleding.. Bij het shoppen gaat er dus een wereld voor me open en is eht alleen maar leuker.

Bij de start is het uiteraard moeilijk om je oude gewoontes los te laten omdat ik ook niet goed wist wat ik voordien fout deed en hoe ik het anders moest doen.

Door de vele tips kreeg ik de knop omgedraaid en doordat de kilo’s er snel van af gingen was ik nog meer gemotiveerd.

Ik ben nu al even op onderhoud en ga maandelijks op controle. Hierdoor krijg ik een goed gevoel en blijf ik ondersteund. Ik weet dat er steeds eens tok achter de deur is.

 3 woorden

Vriendelijk

Persoonlijk

Energie boost

Wat zijn je tips voor anderen?

Stel op voorhand je doelen op en bekijk even waarom je zo graag van levensstijl wil veranderen. Het is geen dieet maar een andere levensstijl.

Door de recepten was het gemakkelijker om mijn oude gewoontes los te laten. negeer de negatieve reacties van anderen en hou vast aan de positieve reacties.

Ga jouw dromen achterna!

 

 

 

Jolien B

Jolien verloor meer dan 13 kg. Ik had de eer om haar te begeleiden. Ik zag haar openbloeien van een toch wel onzeker iemand naar een vrouw die haar zo goed voelde.

De glimlach op haar gelaat werd iedere week maar groter omdat ze haar iedere week beter en beter voelde. Zalig om met Jolien samen te werken naar haar doelen.

Proficiat Jolien met je mooie resultaat !

 

Haar verhaal:

Ik dacht van mezelf dat ik vrij goed at. Ik was een 5-tal jaren ook onder begeleiding enkele kilo’s kwijt geraakt. Maar ik kwam telkens weer bij. Nu besef ik dat ik toen stiekem  onbewust foute dingen at. Ik suste me met de gedachte  “wat niemand ziet wat ik eet is niet zo erg.” Ik kreeg ook vaak de opmerkingen van anderen dat ik goed was zoals ik was en niemand zag dat ik bijgekomen was. Maar ikzelf voelde me niet goed in mijn vel en wou echt “de knop” omdraaien. Mijn collega  vertelde me over “slANk concept” en ik maakte onmiddellijk mijn afspraak.

 

Wat heeft me overtuigd om te starten?

-De goede en fijne reviews

-De wil bij mezelf om ‘iets” te doen voor het te laat was.

-De zomer  kwam er aan en de drive om een zomer te hebben zonder zorgen en zonder een slecht gevoel.

-De nabijheid

-De verschillende mogelijkheden/trajecten

-Het aanbod van producten.

 

Hoe verliep het traject?

De intake verliep erg vlot en ik voelde me al vrij snel op mijn gemak. Het weegmoment was even schrikken maar Ann wist me onmiddellijk te motiveren.  De doelen die er werden gesteld waren haalbaar en Ann gaf me direct het gevoel dat ze in me geloofde. De doos met startproducten is een extra motivatie en zorgde voor mijn houvast.

De wekelijkse bezoekjes gaven me mijn stok achter de deur.  Wanneer ik in verleiding werd gebracht door ongezonde voeding kon ik mezelf herpakken en ik wist dat ik mijn schema aan mijn coach moest laten zien. Ik wou Ann trots maken dus kon ik sneller de keuze maken om gezond te eten en mijn doel sneller te behalen. De eerste dagen moest ik even schakelen  en mijn lichaam had tijd nodig om zich aan te passen.  Na deze periode had ik bijna nooit het gevoel dat ik aan het diëten was. Ik heb geleerd om meer te genieten van eten en ik ben me meer bewust geworden van wat ik eet. Ik leerde juiste keuzes te maken. Niet meer en-en maar eerder of- of !

 

Hoe ervaar je je nieuwe levensstijl?

Het is nog even wennen. Ik voel me erg goed in mijn vel en ik heb meer zelfvertrouwen. Ik durf me meer te tonen.

Ik ben ook zo blij wanneer mensen me een complimentje geven.  Ook het joggen verloopt veel beter.

Ik blijf het wel nodig hebben om onder begeleiding te blijven en daarom word ik maandelijks opgevolgd door Ann

 

Slank in 3 woorden:

-Redder in nood.

-Aanrader

-Motiverend

 

Mijn tips voor anderen: 

-Wees eerlijk ten opzichte van jezelf en Ann. Als je iets fout hebt gegeten, schrijf dit dan eerlijk op. Fouten maken kan en mag.

-Zeg geen afspraken af. Ook al had je een mindere week, het lukt pas weer wanneer je op consultatie bent geweest om de knop weer om te draaien.

-Geniet van eten. Ga op zoek naar lekkere recepten.

-Maak je weekplanning.

 

Veel liefs

Jolien

 

 

 

 

 

 

Ellen J

Ellen verloor meer dan 7 kg.  Haar motivatie zorgde ervoor dat ze snel vertrokken was kreeg onmiddellijk een mooi resultaat. Een resultaat waar ze erg trots op mag zijn en dat zie je ook.

Zowel vanbinnen als vanbuiten !

Goed gedaan !

Mijn verhaal:

Voor ik bij slANk concept aanklopte had ik niet zo een gezonde levensstijl.  Ik maakte vaak gebruik van Hello fresh en dacht dat ik hiermee wel goed bezig was. Ook gaf ik regelmatig toe aan goestingskes.

Bij de start was er een intake gesprek. Ik werd warm onthaald en het as erg professioneel. Ik kreeg voldoende uitleg en de producten van “ANother choice”  aren een meerwaarde in het programma. Ik moest niet op zoek gaan naar wat ik wel/niet mocht eten.

De wekelijkse bezoekjes waren voor mij dan ook erg belangrijk omdat ik die ruggensteun wel nodig had.  Zowel om door te zetten, maar ook om mijn bevinden e eens kwijt te kunnen. Af en toe waren er lekkere proevertjes die ik meekreeg. Mmmm

 

 

Met mijn nieuwe levensstijl moest  ik in het begin een balans zoeken. Alles zit goed in mijn achterhoofd van hoe  het wel moet en ik probeer dit niet uit het oog te verliezen.  Ik weet perfect wat ik moet doen wanneer ik een dagje wat meer suikers en vetten heb gegeten om min gewicht op punt te houden.  Ik was al eerder bij “slANk concept” geweest om mijn doel te behalen en ik voelde me al goed in mijn vel. Ik voelde dat de suikerdrang het weer overnam en heb dan direct me weer laten begeleiden . Door de steun en expertise van Ann was ik direct weer gemotiveerder dan ooit.

 

Omschrijf slank in 3 woorden: 

-Professionele en goede ondersteuning ?

-“Streng” waar nodig.

-Warm en zacht waar kan.

 

 

 

Mijn tips voor anderen:

Probeer het zeker eens. Niet geschoten is altijd mis !

Durf je fouten toe te geven en leer er uit. Iedere week is een nieuwe kans.

 

Volg ons

op Instagram