Testimonials

Onze klanten aan het woord!

Tevreden klanten, daar gaan we voor bij Slank Concept!

Slank Concept is zoveel meer dan het volgende slankprogramma. We begeleiden onze klanten zodat ze niet enkel afvallen maar zodat ze zich ook beter in hun vel voelen. A healthy way of life!


Lees hieronder wat onze klanten vertellen:

Jolien B

Jolien verloor meer dan 13 kg. Ik had de eer om haar te begeleiden. Ik zag haar openbloeien van een toch wel onzeker iemand naar een vrouw die haar zo goed voelde.

De glimlach op haar gelaat werd iedere week maar groter omdat ze haar iedere week beter en beter voelde. Zalig om met Jolien samen te werken naar haar doelen.

Proficiat Jolien met je mooie resultaat !

 

Haar verhaal:

Ik dacht van mezelf dat ik vrij goed at. Ik was een 5-tal jaren ook onder begeleiding enkele kilo’s kwijt geraakt. Maar ik kwam telkens weer bij. Nu besef ik dat ik toen stiekem  onbewust foute dingen at. Ik suste me met de gedachte  “wat niemand ziet wat ik eet is niet zo erg.” Ik kreeg ook vaak de opmerkingen van anderen dat ik goed was zoals ik was en niemand zag dat ik bijgekomen was. Maar ikzelf voelde me niet goed in mijn vel en wou echt “de knop” omdraaien. Mijn collega  vertelde me over “slANk concept” en ik maakte onmiddellijk mijn afspraak.

 

Wat heeft me overtuigd om te starten?

-De goede en fijne reviews

-De wil bij mezelf om ‘iets” te doen voor het te laat was.

-De zomer  kwam er aan en de drive om een zomer te hebben zonder zorgen en zonder een slecht gevoel.

-De nabijheid

-De verschillende mogelijkheden/trajecten

-Het aanbod van producten.

 

Hoe verliep het traject?

De intake verliep erg vlot en ik voelde me al vrij snel op mijn gemak. Het weegmoment was even schrikken maar Ann wist me onmiddellijk te motiveren.  De doelen die er werden gesteld waren haalbaar en Ann gaf me direct het gevoel dat ze in me geloofde. De doos met startproducten is een extra motivatie en zorgde voor mijn houvast.

De wekelijkse bezoekjes gaven me mijn stok achter de deur.  Wanneer ik in verleiding werd gebracht door ongezonde voeding kon ik mezelf herpakken en ik wist dat ik mijn schema aan mijn coach moest laten zien. Ik wou Ann trots maken dus kon ik sneller de keuze maken om gezond te eten en mijn doel sneller te behalen. De eerste dagen moest ik even schakelen  en mijn lichaam had tijd nodig om zich aan te passen.  Na deze periode had ik bijna nooit het gevoel dat ik aan het diëten was. Ik heb geleerd om meer te genieten van eten en ik ben me meer bewust geworden van wat ik eet. Ik leerde juiste keuzes te maken. Niet meer en-en maar eerder of- of !

 

Hoe ervaar je je nieuwe levensstijl?

Het is nog even wennen. Ik voel me erg goed in mijn vel en ik heb meer zelfvertrouwen. Ik durf me meer te tonen.

Ik ben ook zo blij wanneer mensen me een complimentje geven.  Ook het joggen verloopt veel beter.

Ik blijf het wel nodig hebben om onder begeleiding te blijven en daarom word ik maandelijks opgevolgd door Ann

 

Slank in 3 woorden:

-Redder in nood.

-Aanrader

-Motiverend

 

Mijn tips voor anderen: 

-Wees eerlijk ten opzichte van jezelf en Ann. Als je iets fout hebt gegeten, schrijf dit dan eerlijk op. Fouten maken kan en mag.

-Zeg geen afspraken af. Ook al had je een mindere week, het lukt pas weer wanneer je op consultatie bent geweest om de knop weer om te draaien.

-Geniet van eten. Ga op zoek naar lekkere recepten.

-Maak je weekplanning.

 

Veel liefs

Jolien

 

 

 

 

 

 

Ellen J

Ellen verloor meer dan 7 kg.  Haar motivatie zorgde ervoor dat ze snel vertrokken was kreeg onmiddellijk een mooi resultaat. Een resultaat waar ze erg trots op mag zijn en dat zie je ook.

Zowel vanbinnen als vanbuiten !

Goed gedaan !

Mijn verhaal:

Voor ik bij slANk concept aanklopte had ik niet zo een gezonde levensstijl.  Ik maakte vaak gebruik van Hello fresh en dacht dat ik hiermee wel goed bezig was. Ook gaf ik regelmatig toe aan goestingskes.

Bij de start was er een intake gesprek. Ik werd warm onthaald en het as erg professioneel. Ik kreeg voldoende uitleg en de producten van “ANother choice”  aren een meerwaarde in het programma. Ik moest niet op zoek gaan naar wat ik wel/niet mocht eten.

De wekelijkse bezoekjes waren voor mij dan ook erg belangrijk omdat ik die ruggensteun wel nodig had.  Zowel om door te zetten, maar ook om mijn bevinden e eens kwijt te kunnen. Af en toe waren er lekkere proevertjes die ik meekreeg. Mmmm

 

 

Met mijn nieuwe levensstijl moest  ik in het begin een balans zoeken. Alles zit goed in mijn achterhoofd van hoe  het wel moet en ik probeer dit niet uit het oog te verliezen.  Ik weet perfect wat ik moet doen wanneer ik een dagje wat meer suikers en vetten heb gegeten om min gewicht op punt te houden.  Ik was al eerder bij “slANk concept” geweest om mijn doel te behalen en ik voelde me al goed in mijn vel. Ik voelde dat de suikerdrang het weer overnam en heb dan direct me weer laten begeleiden . Door de steun en expertise van Ann was ik direct weer gemotiveerder dan ooit.

 

Omschrijf slank in 3 woorden: 

-Professionele en goede ondersteuning ?

-“Streng” waar nodig.

-Warm en zacht waar kan.

 

 

 

Mijn tips voor anderen:

Probeer het zeker eens. Niet geschoten is altijd mis !

Durf je fouten toe te geven en leer er uit. Iedere week is een nieuwe kans.

 

Jolien D

Hallo,

Mijn naam is Jolien en voor ik de stap zette naar “Slank concept” probeerde ik al gezond te eten maar lukt me dit niet altijd even goed.

Ik had ook erg veel last van buikpijn en kon niet achterhalen van waar dit kwam.

Ik had vaak het gekende jojo-effect en herviel vaak in mijn oude gewoontes.  Ik wou het deze keer anders aanpakken en “ECHT” anders gaan eten.

Ik zocht hierin begeleiding omdat de pogingen voordien ook altijd op mezelf waren maar nooit verder geraakte.  Mijn mama had al een positief resultaat dus vandaar dat ik bij “slANk” terecht kwam.

 

De Start: 

Bij het eerste gesprek werd er overlopen hoe mijn eetpatroon verliep. Je krijgt een beeld van jezelf en ik was alleen maar positief . Ik had meteen zin om te starten.

De wekelijkse bezoekjes waren voor mij van groot belang  omdat je graag wil laten zien dat je het kan.  Ann dacht met me mee en bekeek wat mijn behoeftes waren. Wanneer het eens minder goed gaat heb ik echt die stok achter de deur nodig zodat ik wekelijks weer met volle moed verder ging.

 

Mijn nieuwe levensstijl:

 

Ik ervaar mijn nieuwe levensstijl alleen maar positief.  Ik heb totaal geen honger en bovendien is mijn buikpijn weg. Na enkele weken te zoeken heb ik samen met Ann ontdekt waar mijn klachten van kwamen. Dat was eend dubbel positief resultaat voor me.   Ik heb in al die weken geen honger gevoel gehad en en zin in zoet is grotendeels verdwenen.  Ik voel mij fitter en beter in mijn vel.

Een nieuwe gezonde manier van eten  met lekker en gevarieerde voeding . Ann is erg begripvol en behulpzaam. Ik vertrok telkens weer goedgezind en was klaar voor de volgende kilo’s er weer af te krijgen. Het verliep dan ook allemaal erg vlot.

 

In 3 woorden 

Doelgericht

Motiverend

Behulpzaam

 

Tips:

Mijn tip voor anderen is om op zoek te gaan naar de voeding die je graag lust. Elk gerecht moet een kans krijgen en is deze waard om je weer te herpakken.

 

Veel liefs

Jolien. D.

 

 

 

 

 

 

 

An Vreven

Mijn verhaal:

Op zich aten we thuis al vrij gezond. Wel kwam er regelmatig pasta  en aardappelen voor in onze menu. Ook het snoepen en de drang naar suiker was aanwezig. Ik pasta plots niet meer in mijn kleedjes en vond dat het tijd was om hier iets aan te doen. Alleen lukte het me niet dus zocht ik hulp.

 

De start

Tijdens ons eerste gesprek voelde ik me meteen goed. De coach was vriendelijke en behulpzaam.

 

Wekelijkse consultaties:

De wekelijkse controle was voor mij een must. Zowel om me te wegen, maar ook om mijn vragen te beantwoorden zodat ik perfect weet wat er wel of niet pasta in mijn schema. In het begin was het wat zoeken naar hoe ik dit kon combineren want aanpassen is altijd een kleine opgave maar ook  dit viel na een tijdje in de plooi. Al snel waren we op weg naar gewoontes die binnen het gezin paste en ik voel me er ook veel beter bij. In het begin miste ik wel al eens een boterham maar in fase 2 paste deze weer in het schema.  Er was voldoende variatie en door regelmatig van stap te veranderen ook steeds vernieuwend en niet saai.

3 woorden:

 

-Goed concept

 

-Behulpzaam

 

-Oppeppend

 

Mijn tip voor jullie:

 

Ook al heb je het soms moeilijk met je gewoontes aan te passen, blijf in jezelf geloven !

Zet ook jezelf eens op de eerste plaats in plaats van alles uit te stellen ten koste van je gezondheid en je gevoel !

 

Veel liefs An V.

Sabine S

Mijn verhaal:

Voor ik bij slank Concept binnen stapte was mijn eetpatroon helemaal niet zo gezond. Ik at veel suikers en verkoos zoet boven alles. Ik at wel dagelijks chocolade. Op mezelf was ik al heel wat kilo’s verloren maar de laatste kilo’s lukte me maar niet dus ik wou graag begeleid worden hierin en geen terugkerend jojo-effect krijgen. Via vrienden had ik al goede resultaten gezien en ook via sociale media zag ik veel positieve reacties. ik waagde dus mijn kans en maakte een afspraak.

 

De start

Het eerst gesprek verliep vlot en er was al meteen een klik. Er was begrip voor mijn situatie.

 

Wekelijkse consultaties:

 

Door de wekelijkse consultaties voelde ik me goed begeleid en verloor ik nergens de moed. Integendeel, door mijn nieuwe levensstijl merkte ik dat mijn chocoladeverslaving onder controle was en nog steeds onder controle is. Er zijn voldoende alternatieven die er aangeboden worden en ik had geen enkele moeilijke ervaring.

 

3 woorden:

 

-Begripvol

 

-Vriendelijk

 

-Aangenaam

 

Mijn tip voor jullie:

 

Laat je begeleiden op jouw weg die je gaat bewandelen en hou rekening met de aangeboden alternatieven en recepten .

 

Veel liefs Sabine

Marijke

Mijn naam is Marijke, gelukkig getrouwd, trotse mama van 2 pomeriaantjes, 44 jaar en werk in de Carrefour.
Ik ben zowat mijn ganse leven op dieet, altijd het mollige meisje geweest.

Ik heb zowat alles geprobeerd om af te vallen, ook op de ongezonde manier. Sommige waren succesvol, maar nooit van lange duur, dus kreeg ik altijd dat jojo effect. Ik had er genoeg van! Ik wou op een gezonde manier afvallen en dat zo houden. De naam Slank Ann was een paar keer gevallen op het werk, ook van klanten. Dus ik dacht…waarom niet. Op Instagram eens opgezocht en zo las ik Tiana haar verhaal.

Na een paar berichtjes met haar was ik overtuigd en heb ik een afspraak gemaakt bij mijn coach Ann . En wat een toffe madam! Ik was direct op mijn gemak en elke week stimuleert ze mij weer om mijn best te blijven doen.Zo is mijn verhaal drie maanden geleden begonnen. Ik ben ondertussen meer dan
10 kg kwijt en heb ik bijna mijn doel bereikt. Ik heb zelfs mijn energie teruggevonden om te gaan sporten.

Ik voel mij zoveel beter in mijn vel, echt gelukkig. Alle producten; de wafeltjes, de crackers, de soezen… alles is zo lekker. Ik zou iedereen aanraden om het te proberen.
Het is gewoon echt ‘a way of life’.

Ik ga ook nog vaak op restaurant, maar dan maak ik een gezonde lekkere keuze.
Alles kan, maar met mate.
Slank is voor mij afvallen op een gezonde manier met de juiste coaching. Niet zomaar weer een dieet, maar gemakkelijk vol te houden op een gezonde manier.

Volg ons

op Instagram