Slank Concept?

Your choice for a happy you

12 jaar gezonde keuzes

Zelf kampte ik jarenlang met een suikerverslaving. Twaalf jaar geleden ging ik de strijd aan. Met vallen en opstaan, want oude gewoontes loslaten is niet gemakkelijk, maar uiteindelijk met succes. Mijn nieuwe gezonde keuzes gaven me tonnen energie. Ik voelde me fitter en gelukkiger … en maakte er mijn missie van om andere vrouwen te inspireren en begeleiden om dezelfde gezonde stap te zetten.

Onze missie

Slank zijn. Dat is zo veel meer dan een cijfer op de weegschaal. Bij SLANK Concept gaat het over gezonde keuzes maken, zodat je beter in je vel zit en gelukkiger in het leven staat. Vol energie en lust for life!

Bij SLANK Concept helpen, inspireren én motiveren mijn team en ik jou om gezond af te slanken. We begeleiden je heel persoonlijk en op maat, maar laten je tegelijk ook deel uitmaken van een dynamische community. Je kiest uit online coaching of begeleiding of combineert beiden.

Resultaat. Daar draait het natuurlijk allemaal om. We werken dan ook heel doelgericht. Niet alleen om jouw gedroomde resultaat te behalen, maar ook om het nadien te behouden. Je maakt je keuze uit drie SLANK-programma’s en kan bovendien ons gamma aan koolhydraatarme producten ontdekken.

Waar gaan we samen voor? Weg met die ongezonde, energievretende gewoontes. Welkom aan een nieuw voedings- en beweegpatroon. Zo ben je gezonder, gelukkiger en energieker. Vandaag en in de toekomst.
Your choice for a happy you!

Onze visie

Gezond, slank en gelukkig zijn. Daar streeft elke vrouw naar, toch? Dat die doelstelling behalen niet zo evident is, daar zijn we ons bij SLANK Concept sterk van bewust. Meer zelfs, die vaststelling lag aan de basis van ons ontstaan.

Zelf kampte ik jarenlang met een suikerverslaving. Twaalf jaar geleden ging ik de strijd aan. Met vallen en opstaan, want oude gewoontes loslaten is niet gemakkelijk, maar uiteindelijk met succes. Mijn nieuwe gezonde keuzes gaven me tonnen energie. Ik voelde me fitter en gelukkiger … en maakte er mijn missie van om andere vrouwen te inspireren en begeleiden om dezelfde gezonde stap te zetten.

Want als vrouw sta je vandaag voor heel wat uitdagingen. Werk, gezin, sociale verplichtingen, je eigen wensen en dromen. Alleen als je de meest energieke versie van jezelf bent, pak je al die uitdagingen aan op een manier waar je er ook gelukkig van wordt. Healthy choices, happy life!

Bij SLANK Concept combineren we individuele coaching volgens een gericht stappenplan met een dynamische community en een webshop met koolhydraatarme producten. Dankzij het engagement van een ervaren team van afslankcoaches en mijn ondernemende aanpak sta je er niet langer alleen voor.

Wil je graag weten welk programma jou op het lijf is geschreven?

Doe de slanktest

Volg ons

op Instagram