Slank programma’s

Wil je enkele kilo’s afvallen?

Healthy choices, happy life!

Resultaat. Daar draait het natuurlijk allemaal om. We werken dan ook heel doelgericht. Niet alleen om jouw gedroomde resultaat te behalen, maar ook om het nadien te behouden. Je maakt je keuze uit drie SLANK-programma’s en kan bovendien ons gamma aan koolhydraatarme producten ontdekken.

Healthy choices

Healthy choices

Healthy Choices – joyful life- Programma 1 – op locatie

 150,00

Is vooral bedoel voor mensen die enkele kilo’s kwijt willen en weer terug op het juiste spoor willen om gezonde keuzes te maken.

 • Intake
 • Lichaamsanalyse
 • Startpakket
 • Recepten
 • Healthy choices schema
 • 1 maand begeleiding

Schrijf je in

Wil jij de uitdaging aangaan? Vraag dan een intake gesprek aan.

Ga nu van start

Healthy choices

Healthy Choices – your happy way of life -Programma 2 – Op locatie – Hoeselt

 399,00

Een grondige aanpak van je lichaam. Je wil komaf maken met telkens weer te hervallen in je oude gewoontes.

Je wil op lange termijn denken en een blijvend resultaat en hierin echt begeleiding vinden.

 • Intake
 • Lichaamsanalyse
 • Startpakket
 • Recepten
 • Healthy choices schema
 • 5 maanden online begeleiding
 • Fitnessband SLANK
 • Gratis Motivation bottle

Schrijf je in

Wil jij de uitdaging aangaan? Vraag dan een intakegesprek aan.

Ga nu van start

Wil je graag weten welk programma jou op het lijf is geschreven?

Doe de slank test

Onze klanten

Saskia Coenegrachts

Mijn avontuur bij Ann begon exact een jaar geleden en dat is tot nu toe nog altijd één van de beste beslissingen die ik al genomen heb! Mijn leven is op een positieve manier volledig veranderd. Ik was de moed kwijt na een jaar zelf afvallen, ik kwam van 130 kilo en woog op het moment dat ik bij Ann begon nog 96kilo, natuurlijk nog te veel… via Facebook kwam ik bij Slank Concept terecht en heb weken zitten twijfelen, maar ik dacht ‘ik MOET dit doen voor mezelf’ En wat ben ik hier blij mee.. ik ben nog eens 20 kilo kwijt , het gaat niet altijd even gemakkelijk zoals bij iedereen denk ik wel????… maar telkens opnieuw zorgen Ann en haar team ervoor dat ik de drive terug vindt en er weer volledig voor ga! Ik voel me zelfzekerder, ik durf te zijn wie ik ben, ik hoef me niet meer weg te steken in het openbaar en het heerlijkste van alles… ik kan aandoen wat ik wil, en zelfs niet de grootste maat moeten nemen…
♥️

Meer getuigenissen
Slank Concept

Brenda

Augustus 2020 ben ik met dit avontuur begonnen. En met een geweldig resultaat. In december heb ik mijn doel bereikt met -15 kg op de teller en sindsdien nog altijd op gewicht.
Naar mijn wekelijkse afspraakjes bij mijn topcoach Ann Merken ben ik altijd met veel plezier gegaan. Ze is mij altijd blijven motiveren en was een grote steun. Sinds ik mijn gewenste gewicht bereikt heb blijf ik nog steeds op controle gaan. En dat is mijn houvast zodat ik zeker niet herval.
Het is zeker geen dieet maar een levensstijl waarbij je nog altijd lekker kan en mag eten.

Meer getuigenissen

Ine Thys

Ik zag de kilo’s stilletjes aan bijkomen en toen kwam het besef dat ik er iets aan moest doen. Ik besloot om bij Slank te beginnen en met volle moed begon in aan dit avontuur. Het ging me dadelijk beter af dan dat ik ooit verwacht had. Ik heb altijd veel van lekker eten en drinken genoten, maar heb hier geleerd dat dat ook perfect op een gezonde manier kan. Ik ben nu 16 weken verder en ondertussen al 21,5 kg kwijt. Ik zit na al die weken nog altijd in stap 1, maar ben het zeker nog niet moe! Ik ga zeker nog even verder tot ik mijn doel helemaal bereikt heb

Meer getuigenissen

Volg ons

op Instagram