Detoxbody

Tijd om opnieuw van jezelf te houden!

Met detoxbody kan je doelgericht centimeters verliezen.

Detoxbody is een nieuwe revolutionaire manier om op een duurzame, gemakkelijke, veilige en volledig pijnloze manier gewicht en centimeters te verliezen. Na de eerste behandeling verlies je al snel enkele centimeters buikomtrek.

Niet-chirurgische liposuctie

Deze wetenschappelijk bewezen Low Level Laser Therapy is een methode op basis van lichttechnologie die doelgericht vetcellen aanpakt, met een direct meetbaar resultaat als gevolg

Snel, veilig en gemakkelijk

In combinatie met de juiste voeding en levensstijl is Detoxbody de manier om veilig en snel uw gewenste aantal kilo’s en centimeters te verminderen

100% klanttevredenheid

De Detoxbody trajecten zijn ontwikkeld door voedingsexperten en danken hun succes aan technologie. De combinatie van beiden garandeert je 100% klanttevredenheid.

 

Hoe gaan we te werk?

Eerst wordt de samenstelling van je lichaam gemeten (vet- en vetvrije masse, watergehalte etc.) met een professioneel meetapparaat. Aan de hand van de meting en het gewicht wordt het juist detoxbody traject voor jou gekozen. De resultaten van deze meeting worden opgeslaan en vergeleken bij een volgende detoxbody sessie.

De lipo-laser breekt vetcellen af in water en lipiden. De laserstralen van de lipo-laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in glycerol, vrije vetzuren en water die via de celwand door de poriën naar buiten komen. Deze behandeling is veilig en volledig pijnloos.

Andullatie zorgt voor een goede drainage, waardoor het overtollige water en afvalstoffen effectief kunnen worden afgevoerd door het lymfesysteem.

Prijslijst

Small: € 450

4 weken / 2 consultaties / 3 metingen – analyses / 8 behandelingen

Medium: € 590

6 weken / 3 consultaties / 3 metingen – analyses / 12 behandelingen

Large: € 890

12 weken / 4 consultaties / 4 metingen – analyses / 20 behandelingen

Xtra Large: € 1.750

24 weken / 8 consultaties / 6 metingen – analyses / 40 behandelingen

YOYO: € 290

12 weken (om de 14 dagen) / 6 behandelingen

Bij belet: gelieve 48u op voorhand af te bellen. Afspraken worden enkel op doktersvoorschrift verplaatst.

 

Heb je interesse maar ben je nog niet helemaal overtuigd?
Vraag dan je gratis proefsessie aan.

 

Vraag je proefsessie aan

Volg ons

op Instagram