Team

Een team van gedreven coaches

Slank Concept dreamteam

Bij SLANK Concept helpen, inspireren én motiveren mijn team en ik jou om gezond af te slanken. We begeleiden je persoonlijk en op maat, maar laten je tegelijk ook deel uitmaken van een dynamische community. Je kiest uit online coaching of begeleiding in een van onze vier afslankpraktijken in Limburg, of combineert beiden.

Maak hieronder kennis met ons dreamteam!

Zaakvoerster / Coach

Ann Zegers

Ik ben een getrouwde mama van 2 kinderen. Ik hou ervan om omringd te zijn door mijn familie en vrienden. Mijn lievelingskleur is roze en dit is ook vaak terug te zien in mijn dagelijks leven. Als zaakvoerster van Slank Concept hou ik ervan om mensen te coachen en te begeleiden naar hun doel. Zelf ben ik altijd bezig geweest met mijn gewicht, moet er veel voor doen om geen maatje meer te krijgen. Vanuit deze passie wil ik steeds meer en beter onze klanten begeleiden naar een nieuwe manier van leven. Niet constant het gevoel te geven dat je op dieet bent maar bewust omgaan met eten.

Het is voor mij ook just a way of life geworden waar ikzelf en mijn lichaam zich heel goed bij voelt.

Slank Concept

ann@slankconcept.be
+32 479 40 71 05

Slankcoach Hoeselt

Virginie Thirion

Ikzelf ben een echte levensgenieter; veel reizen, genieten van lekker eten en drinken, afspreken met mijn vriendinnen,… Daarmee wil ik graag mijn klanten leren dat je dit niet moet opgeven voor een dieet, maar je het perfect kan combineren. Ik ben opgegroeid in een familie waar kwalitatieve voeding altijd centraal stond en dit zet ik dan ook graag verder. Je hebt maar één lichaam, dus kies verstandig en geef je lichaam de juiste voeding.
Ik vind het geweldig om mijn klanten te begeleiden en in te doen zien dat dit verder gaat dan een dieet.

Het is een nieuwe levensstijl!

Slank Concept Hoeselt

Bilzersteenweg 19 C, 3730 Hoeselt
hoeselt@slankconcept.be
+32 485 36 85 77

Slankcoach Tongeren

Ann Merken

Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van dochters. Ik hou van shoppen, genieten van het leven en wandelen met mijn hond. Ik vind het superfijn om mensen te coachen en hun rechtstreeks naar hun doel te begeleiden. Samen gaan we voor jouw doel!

Love yourself!

Slank Concept Tongeren

Linderstraat 126, 3700 Tongeren
tongeren@slankconcept.be
0479 79 02 28

Slankcoach Hasselt

Jessica Boiten

Ik ben een mama van 2 kinderen, Ik hou van shoppen (zoals elke vrouw)  en ga graag een terrasje doen bij zonnig weer.  Als twintiger moest ik ook steeds opletten op mijn gewicht. Door jaren geleden kennis te maken met deze manier van eten/leven kan ik mijn gewicht heel goed onder controle houden en voel ik mij beter in mijn vel. Ik coach en begeleid jullie verder zodat ik ook jullie op weg kan helpen om je weer gezond en fit te voelen.

Slank Concept Hasselt

Ferdinand Verbiestlaan 4 B2, 3500 Hasselt
hasselt@slankconcept.be
+32 485 36 85 77

Shana Cosemans

Zelf ben ik ook gezonder gaan leven via de methode van Ann.  Ik voelde mij beter en gezonder dan ooit. Ik kan niet wachten omdat uit te stralen op toekomstige klanten en hun te motiveren (begeleiden) en mee te krijgen in dit succesverhaal.

Slank Concept Wellen

Dorpsplein 4, 3830 Wellen
wellen@slankconcept.be
+32 473 44 98 12

Wil je graag weten welk programma jou op het lijf is geschreven?

Doe de slanktest