Team

Een team van gedreven coaches

Slank Concept dreamteam

Bij SLANK Concept helpen, inspireren én motiveren mijn team en ik jou om gezond af te slanken. We begeleiden je persoonlijk en op maat, maar laten je tegelijk ook deel uitmaken van een dynamische community. Je kiest uit online coaching of begeleiding in een van onze vier afslankpraktijken in Limburg, of combineert beiden.

Maak hieronder kennis met ons dreamteam!

Zaakvoerster / Coach

Ann Zegers

Ik ben een getrouwde mama van 2 kinderen. Ik hou ervan om omringd te zijn door mijn familie en vrienden. Mijn lievelingskleur is roze en dit is ook vaak terug te zien in mijn dagelijks leven. Als zaakvoerster van Slank Concept hou ik ervan om mensen te coachen en te begeleiden naar hun doel. Zelf ben ik altijd bezig geweest met mijn gewicht, moet er veel voor doen om geen maatje meer te krijgen. Vanuit deze passie wil ik steeds meer en beter onze klanten begeleiden naar een nieuwe manier van leven. Niet constant het gevoel te geven dat je op dieet bent maar bewust omgaan met eten.

Het is voor mij ook just a way of life geworden waar ikzelf en mijn lichaam zich heel goed bij voelt.

Slank Concept

ann@slankconcept.be
+32 479 40 71 05

Slankcoach Tongeren

Jessica Boiten

Ik ben een mama van 2 kinderen, Ik hou van shoppen (zoals elke vrouw)  en ga graag een terrasje doen bij zonnig weer.  Als twintiger moest ik ook steeds opletten op mijn gewicht. Door jaren geleden kennis te maken met deze manier van eten/leven kan ik mijn gewicht heel goed onder controle houden en voel ik mij beter in mijn vel. Ik coach en begeleid jullie verder zodat ik ook jullie op weg kan helpen om je weer gezond en fit te voelen.

Slank Concept Tongeren

Linderstraat 126, 3700 Tongeren
tongeren@slankconcept.be
+32 498 48 40 75

Loridana Slank Concept

Slankcoach Hoeselt

Loridana

Ik ben Loridana maar jullie mogen mij gerust ‘Lori’ noemen.  😉.  30 zomers jong, gelukkig getrouwd en woonachtig te Grote-Spouwen. Al enkele maanden is ons gezin ook compleet want onze koningswens is uitgekomen. Axelle en Loïc vragen dan ook al mijn aandacht wanneer ik niet aan het werken of sporten ben! Als je aan mijn vrienden of familie zou vragen wat mij het meest typeert, dan antwoorden ze volmondig ‘gezonde voeding’. Al sinds mijn tienerjaren vond ik het belangrijk om een goede balans te vinden in mijn eetgewoontes. Maar opgelet, mijn guilty pleasure is ook nog altijd zwarte chocolade op zondagavond voor de televisie, zalig! Persoonlijk hou ik van koken, reizen en alle andere clichés. Echter kan ik zeker ook genieten van de kleine dingen des levens, zoals een tasje koffie gaan drinken bij mijn oma.

Dat is nu net waar ik een bijdrage wil leveren in jouw levensstijl: ‘genieten’ moet, maar je moet weten hoe!

 

Slank Concept Hoeselt

Bilzersteenweg 19 C, 3730 Hoeselt
hoeselt@slankconcept.be

Wil je graag weten welk programma jou op het lijf is geschreven?

Doe de slanktest