Team

Een team van gedreven coaches

Slank Concept dreamteam

Bij SLANK Concept helpen, inspireren én motiveren mijn team en ik jou om gezond af te slanken. We begeleiden je persoonlijk en op maat, maar laten je tegelijk ook deel uitmaken van een dynamische community. Je kiest uit online coaching of begeleiding in een van onze vier afslankpraktijken in Limburg, of combineert beiden.

Maak hieronder kennis met ons dreamteam!

Wil je graag weten welk programma jou op het lijf is geschreven?

Doe de slanktest

Slankcoach Hoeselt

Ann Zegers

Mijn naam is Ann Zegers, zaakvoerder en bezielster van “slank concept”.  Door al jaren klanten te begeleiden naar hun doel heb ik al heel wat er ervaring in mijn rugzak. De klant staat steeds centraal en we gaan dagelijks op zoek naar de beste versie van jezelf.  Buiten zakenvrouw te zijn ben ik ook nog mama van 2 kinderen Lissa en Sander. Ik weet dan ook heel goed hoe je een gezinsleven kan combineren met gezonde voeding en sport. Ook hier kan ik onze klanten goed bij staan door ervaringen te delen.

“Healthy choices your happy way of life”. Je kan alleen het beste van jezelf geven en anderen gelukkig maken als je je zelf goed voelt in jouw lichaam.

Wat denk je? Gaan we samen jouw doel behalen?

Slank Concept Hoeselt

Bilzersteenweg 19 C, 3730 Hoeselt

hoeselt@slankconcept.be

+32 479 40 71 05

slANkcoach Hoeselt

Antonietta Maniscalco

Hallo, ik ben Antonietta, 43 jaar en mama van 2 zonen Alessio en Matteo.

Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd met Mauro. In mijn vrije tijd ga ik sporten, wandelen en ben ik altijd te vinden voor een leuke babbel. Ook heb ik nog een extra liefde voor katten.  Ik volg al enkele jaren het concept van slANk concept. Deze job paste volledig in mijn profiel. ik deel dan ook graag mijn kennis en ervaringen met jullie.

Graag help ik jullie op weg naar een gezonde levensstij

Antonietta

Bilzersteenweg 19 C, 3730 Hoeselt

ann@slankconcept.be

+32 479 40 71 05

Social media medewerkster – detoxbodycoach

Daphné

Hi, ik ben Daphné Moureaux! Door de week ben ik Human Development Consultant bij TriFinance, en op zaterdag beschikbaar voor de begeleiding van onze lieve klantjes.
Daarnaast beheer ik ook mee de social media kanalen, waarin ik mijn creativiteit kan uiten! In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor een glaasje wijn met vrienden en familie, of hou ik me bezig met muziek.

Slankcoach Bilzen

Petra Bielen

Ik ben Petra Bielen, energiek, happy en levensgenieter! Al jaren ben ik fiere zaakvoerder van Bodystyling Bilzen. 

Dames begeleiden naar een gezondere manier van leven is wat ik het allerliefste doe! Samen met mijn team probeer ik onze klanten elke dag te motiveren en bij te staan in hun reis naar een fitter leven. I love it! 

Ik geloof volledig in de aanpak van Slank Concept. De programma’s kunnen dames helpen om het best mogelijke resultaat te bereiken, omdat ze aansluiten bij specifieke behoeftes en vragen. Een persoonlijke aanpak is waar ik garant voor sta en ik voel dat ik daar volledig voor kan gaan bij Slank Concept!

slANkconcept Bilzen

Eikenlaan 10

3740 Bilzen

bilzen@bodystyling.be

089/50.30.45

 

Volg ons

op Instagram