Onze aanpak

Healthy choices make for a happy life

Programma’s en begeleiding op jouw maat

SLANK Concept geeft je de mogelijkheid om samen met hun coaches aan de slag te gaan waarbij je kan kiezen uit één van de drie SLANK programma’s zodat je afslankbegeleiding volledig kan aansluiten bij je noden, behoeften en wensen en waarbij ook rekening wordt gehouden met specifieke vragen rond hormonale veranderingen, intoleranties, vegetarisch eten, vegan eten,…

SLANK Concept begeleidt je met een goede start en individuele opvolging zodat je je afslankprogramma op een haalbare manier kan volhouden. Je leert oude gewoontes los te laten en te vervangen door een nieuw voedings- en beweegpatroon met gezonde keuzes zodat je gelukkiger, energieker en met een vernieuwde levensstijl kan leven.

Starten

Slank Concept zorgt voor een goede start met de juiste ondersteuning.

Loslaten

Samen kijken we hoe we je oude gewoontes kunnen loslaten.

Aanpassen

Met nuttige tips helpen we je je voedingspatroon aan te passen.

Naleven

Met een ondersteuning op maat helpen we je vol te houden.

Kiezen

We zorgen voor inzichten om gerichtere keuzes te maken in de toekomst.

SLANK Concept?

Hoe gaan we te werk?

We plannen een intake gesprek in onze praktijk. Hier luisteren we naar jouw motivatie en doen dan ook de nodige opmetingen. We vertalen deze informatie naar een aangepast programma en we leggen uit hoe we te werk gaan.

Je krijgt van ons een startpakket mee naar huis en je kan aan de slag. Je komt regelmatig op consultatie om je vooruitgang te bespreken en eventuele aanpassingen aan je persoonlijk programma te maken.

  • SMALL: 2 maanden wekelijkse begeleiding – € 132
  • MEDIUM: 4 maanden begeleiding – € 252
  • LARGE: Onderhoudsabonnement (Kom 1 x maand langs voor je opvolging gedurende 1 jaar) – € 149

Programma’s

Op maat van iedereen

Bij Slank Concept geloven we in een aanpak op jouw maat, naar jouw behoefte, naar jouw wens… die je op een haalbare manier kan volhouden.

Ontdek meer

Enkele tevreden klanten

Saskia Coenegrachts

Mijn avontuur bij Ann begon exact een jaar geleden en dat is tot nu toe nog altijd één van de beste beslissingen die ik al genomen heb! Mijn leven is op een positieve manier volledig veranderd. Ik was de moed kwijt na een jaar zelf afvallen, ik kwam van 130 kilo en woog op het moment dat ik bij Ann begon nog 96kilo, natuurlijk nog te veel… via Facebook kwam ik bij Slank Concept terecht en heb weken zitten twijfelen, maar ik dacht ‘ik MOET dit doen voor mezelf’ En wat ben ik hier blij mee.. ik ben nog eens 20 kilo kwijt , het gaat niet altijd even gemakkelijk zoals bij iedereen denk ik wel????… maar telkens opnieuw zorgen Ann en haar team ervoor dat ik de drive terug vindt en er weer volledig voor ga! Ik voel me zelfzekerder, ik durf te zijn wie ik ben, ik hoef me niet meer weg te steken in het openbaar en het heerlijkste van alles… ik kan aandoen wat ik wil, en zelfs niet de grootste maat moeten nemen…
♥️

Meer getuigenissen
Slank Concept

Sonja verjans

Ik ben super tevreden met mijn resultaat van – 8kg op 3 maanden tijd. Heb ook goede ondersteuning gekregen van mijn coach Ann. Zonder haar zou ik het niet hebben kunnen waarmaken. Heb lekker en gezond gegeten. Heb zelfs een proficiat van mijn huisarts gekregen omdat mijn colestorol van 235 naar 209 was gegaan. Ben fier dat ik het resultaat bereik heb. Dank u Ann ????

Meer getuigenissen

Ine Thys

Ik zag de kilo’s stilletjes aan bijkomen en toen kwam het besef dat ik er iets aan moest doen. Ik besloot om bij Slank te beginnen en met volle moed begon in aan dit avontuur. Het ging me dadelijk beter af dan dat ik ooit verwacht had. Ik heb altijd veel van lekker eten en drinken genoten, maar heb hier geleerd dat dat ook perfect op een gezonde manier kan. Ik ben nu 16 weken verder en ondertussen al 21,5 kg kwijt. Ik zit na al die weken nog altijd in stap 1, maar ben het zeker nog niet moe! Ik ga zeker nog even verder tot ik mijn doel helemaal bereikt heb

Meer getuigenissen

Volg ons

op Instagram