Workshops

Creatief met gezonde gerechten of prikkelende workouts.

In het SLANK Concept centrum te Hoeselt kan je terecht voor allerlei workshops rond voeding, mentale en lichamelijke gezondheid en lifestyle.

Wil je zelf een workshop organiseren

Dat kan! Contacteer ons via workshops@slankconcept.be en stel je idee voor.

Wil je zelf een workshop organiseren in het Slank Concept centrum te Hoeselt?

Contacteer ons

Enkele tevreden klanten

Wendy Bollen

Koolhydraat arm eten… de beste beslissing die ik kon nemen.
Het voelt niet aan als een dieet. Ik heb gewoon anders en gezonder leren eten en dit dankzij de super begeleiding.

Meer getuigenissen

Brenda

Augustus 2020 ben ik met dit avontuur begonnen. En met een geweldig resultaat. In december heb ik mijn doel bereikt met -15 kg op de teller en sindsdien nog altijd op gewicht.
Naar mijn wekelijkse afspraakjes bij mijn topcoach Ann Merken ben ik altijd met veel plezier gegaan. Ze is mij altijd blijven motiveren en was een grote steun. Sinds ik mijn gewenste gewicht bereikt heb blijf ik nog steeds op controle gaan. En dat is mijn houvast zodat ik zeker niet herval.
Het is zeker geen dieet maar een levensstijl waarbij je nog altijd lekker kan en mag eten.

Meer getuigenissen

Tiana Petiels

Soms kijk je naar jezelf en denk je: het is echt genoeg geweest, ik moet op dieet! Je denkt altijd “Och, dat diëten lukt met iedereen ma met mij nie”. En geloof me, dat was ook mijn gedacht. Toch gaf ik coach Ann het voordeel van de twijfel en startte ik bij haar het koolhydraatarm “dieet”. De eerste week is zwaar, het valt niet te ontkennen. Maar, alles went! Het is een andere manier van eten, een andere manier van leven. Pasta wordt courgetti, frieten worden zoete aardappel, rijst wordt bloemkoolrijst, en zoveel andere opties. Anders wil niet altijd zeggen dat het slechter is en waar een wil is, is een weg. Je verliest in de eerste week al gewicht wat je een boost geeft om verder te zetten. Onder de coaching van Ann verloor ik iets minder 10 kg. Op het einde van de rit dacht ik dat het me nooit alleen ging lukken en ik terug 15kg zou bijkomen. Ondertussen zijn we 2 jaar verder en ben ik zelfs 12 kg kwijt, zonder coaching! Ik let door de week op mijn eten maar in het weekend geniet ik ook van de “gewone” dingen. De sleutel tot het succes om op gewicht te blijven: de boog moet niet altijd gespannen staan! Ik ben ZO blij dat ik 2 jaar geleden deze stap heb gezet en ik hoop dat dit jullie over de streep kan trekken om het een kans te geven. YES YOU CAN!

Meer getuigenissen

Volg ons

op Instagram