Duurzaam centimeters verliezen

Detoxbody is een totaalconcept van doeltreffend centimeters te verliezen in 3 stappen.

Je eerste bezoek

Bij je eerste bezoek aan “Detoxbody by slANk Concept” zal er een lichaamsmeting gedaan worden waar je vetpercentage , vetvrije massa en watergehalte je een duidelijk beeld geeft van hoe je lichaam er vanbinnen uit ziet. Er wordt samen gekeken naar je doel en bekeken op welke plaatsen je graag doeltreffend centimeters wil verliezen.

Wat doet detoxbody?

Het gebruik van 2 technologieën. Detoxbody bestaat uit 2 toestellen. De lipolaser en de Andubalance zorgen samen voor een doeltreffend effect. De lipolaser zal de vetcellen afbreken door vet om te zetten naar water en glycerol. De Andubalance voert het overtollige vocht af en verwijderd het vocht uit het lichaam door de lymfestroom te stimuleren. De behandeling zal een 45′ duren en is volledig pijnloos , zelfs aangenaam.

Detoxbody en je leefgewoontes

De combinatie van detoxbody en een gezond voedingspatroon is de ideale mix. Uiteraard is het belangrijk dat we deze dag goed water drinken en liefst zelf een 30 min bewegen. Ondanks dat we een gezonde levensstijl stimuleren tijdens deze periode zijn er ook super goede resultaten wanneer de voeding niet aangepakt wordt. Maar wanneer de combinatie er is, is dit duidelijk het perfecte resultaat.

4 programma’s

Bij detoxbody kan je kiezen uit 4 programma’s.

Small: 4 weken – verlies 15 tot 20cm – 2 tot 5 kg

2 consultaties – 3 lichaamsanalyses – 3 lichaamsmetingen – 8 Behandelingen

 

Medium: 6 weken – verlies 23 tot 35 cm – 4 tot 7 kg

3 consultaties – 3 lichaamsanalyses – 3 lichaamsmetingen – 12 Behandelingen

 

Large: 12 weken – verlies 35 tot 55cm – 7 tot 15 kg

4 consultaties – 4 lichaamsanalyses – 4 lichaamsmetingen – 20 Behandelingen

 

Extra large: 24 weken – verlies 55 tot 75cm – 15 tot 20kg

8 consultaties – 6 lichaamsanalyses – 6 lichaamsmetingen – 40 Behandelingen

Voordelen van detoxbody

-Na 1 behandeling zie je al resultaat

-Er is minder cellulitis doordat de vetcellen afgevoerd worden.

-Je huid wordt strakker

-Ontspannen en veilig

-Je voelt je beter in je lichaam

-meer energie

-Gewichtsverlies

-Metabolismeboost

-Doeltreffend cm’s verliezen

-Detox je hele lichaam

 

Minder cellulitis

Een slechte werking van het lymfesysteem kan zorgen voor vochtophoping in het lichaam. Hierdoor ontstaat er onder andere cellulitis. Dankzij de dia stermassage van andubalance wordt het lymfesysteem gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd , samen met het overtollige vocht. Bovendien stimuleert deze therapie ook de aanpak van collageen wat zorgt voor een strakker en jongere huid. Aanvullend kan je de “slank anti cellulite contour balsem” gebruiken om nog dieper in te gaan op je cellulitis. Deze kan je vinden op de webshop.

Vermijd jojo effect

Wanneer je stopt met je voedingsschema omdat je op gewicht bent en je doeltreffend je cm’s bent verloren dor detoxbody is het normaal dat je stilletjes nieuwe vetcellen kan aanmaken door vetrijke voeding en suikers. Dit jojo effect willen we absolute vermijden. Na je behandeling Kan je ook hier kiezen voor een soort van onderhoud en 1 x om de 2 a 4 weken nogmaals het toestel te gebruiken zodat je metabolisme goed gestimuleerd blijft.

 

Volg ons

op Instagram