2 x healthy

Nieuwe zadentopping

Iets helemaal anders

Ik heb enkele jaren geleden mijn eerste eigen muesli uitgebracht “muesli original”. Deze topper doet het nog steeds goed in ons gamma. In 2021 bracht ik 7 nieuwe smaken uit. Voor ieder wat wils en al snel waren er favorietjes. De speculicius was er zo één van en de frusli. Deze blijven dan ook nog steeds in mijn gamma maar de andere gaan er seizoensgebonden weer in komen te zitten. Het is dan ook helemaal niet gemakkelijk omdat iedereen uiteraard een nadere smaak heeft. voor onze klanten waren deze muesli’s ideaal. Een snel en simpel ontbijt . 30 gr van onze muesli (met jouw lievelingssmaak) en 125 ml melk of yoghurt en je had een voedzaam ontbijt. Maar ik wou nog een stapje verder gaan en iets helemaal anders maken.

Ideaal voor sporten en de echte fans

Voor onze sporten en klanten die echt puur natuur wouden eten ging ik nog een stapje verder. 2 toppings zadentoppin cacao en aardbei”. Op deze manier is er voor de cacao liefhebbers en de fruitige direct een smaakje.

Puur natuur is dan ook echt puur natuur. De zadentoppings bestaan kokosvlokken, boekweit, quinoa, lijnzaad, chiazaad,…. Er moest voldoende antioxidanten aanwezig zijn en een bron van eiwitten. Recht uit de natuur en van biologische oorsprong .

Puur natuur

Deze toppings moest ent iets meer hebben dus koos ik ervoor om helemaal biologisch te gaan, geen bewaarmiddelen. Enkel maar veel energie om je dag gezond te straten. Op deze manier krijgen onze afvaller s en sporters nog een sneller resultaat en merken ze dat dit niets doet aan hun energie. Integendeel na enkele dagen gezond eten krijg je net meer energie.

Wat dacht je daar van?

Biologisch geteeld wil trouwens zeggen dat er geen chemische pesticides en kunstmeststof gebruikt is. Alleen het goed van de natuur.

Jouw perfecte ontbijt

Heel simpel. je neemt 1-2-a 3 soeplepels van jouw favoriete zadentopping en mengt deze met 125 gr toghurt. Best ga je voor een eiwitrijke yoghurt en neem je geen yoghurt met fruit = suikers. Als we dan toch puur aan het eten zijn, dan moeten we het helemaal goed doen toch?

Iedereen is anders en naargelang je sportactiviteit bepaal je je hoeveelheden van de topping. Wat een luxe.

Ps: Wist je dat onze zadentopping slecht 1 gr suiker bevat per 100 gr. En dat dat de aardbeientopping om 8 gr zit per 100 gr. Per portie zit je dan erg laag in suikers maar boordevol energie.

Ja hoor, je hoort het goed! De aardebeien toppings zit op 8g omdat deze natuurlijke suikers bevat die van de aardbei komt. Deze kunnen dus perfect.