Reken af met Cellulitis

Heel wat vrouwen (en heren) hebben last van Cellulitis en striemen. Nooit gedacht dat ik mijn eigen Anti-cellulitis créme zou uitbrengen, maar hier is hij dan. …

 

Bekijk het product

De contour balsem heeft een combinatie van Cafeïne , Carnitine en rozemarijn. Een ideale combinatie om af te rekenen met cellulitis en striemen. Het overtollige vocht gaat sneller wegdrijven en maakt je huid gladder en strakker.

Het maakt je huid strakker, gladder en zachter en bestrijd cellulitis en striemen opmerkelijk. Het voordeel van deze crème is dat het geen restanten of kleurafdruk afgeeft. iets waar we vaak last van hebben is een créme die niet lekker ruikt. Niet aangenaam wanneer je heel de dag door deze geur moet verdragen. Voldoende motivatie om een Anti cellulitis crème uit te brengen die wel lekker ruikt en snel ingetrokken is.

Hoe gebruiken?

Ik gebruikte de crème in het begin dagelijks. Wanneer je merkt dat de cellulitis en striemen sterk verbeterd zijn kan je overgaan naar 1 a 2x per week om dit te onderhouden. Wanneer je weer meer last hebt na een ongezonde periode gebruik ik hem weer wat vaker.

In het begin kan je hem best 2x per dag gebruiken op een droge en zuivere huid. Best niet na een douche of bad omdat dan je poriën open komen te staan op deze manier een branderig gevoel kan ervaren. Wie mooi is,…

Nee hoor zo erg is het niet maar wanneer men veel last heeft van cellulitis kan de crème wat branderig aanvoelen dan wanneer je minder last hebt.

Een verband met voeding en Cellulitis?

Wanneer je veel vetten en suikers eet is er zeker en vast een verband met cellulitis. Maar er zijn ook heel wat erfelijke factoren. Niet iedereen die cellulitis heeft heeft een maatje meer. Ook omgekeerd zijn er mensen met een overgewicht die geen last hebben van Cellulitis. ook bij striemen komt dit vaak voor na een zwangerschap of wanneer je vaak worstelt met een jojo effect. Vaak afvallen en weer bijkomen. Maar ook ken ik heel wat mensen met een gezond gewicht die last hebben van striemen. Ook hier is dan weer een erfelijkheidsfactor die een rol speelt.

In ieder geval,… wanneer je er last van hebt kan je beter een crème gebruiken en kan je weer lekker in je bikini aan het strand gaan liggen .

De prijs

Anti Cellulitis crème is vaak erg duur. Dat heeft voor een stuk te maken met ingrediënten maar ook met grote bedrijven die heel wat publiciteit en reclame hier rond moeten maken. Dit wordt uiteraard doorgerekend naar de klant. Bij onze Anti-Cellulitis crème kom je rechtstreeks van de producten en het labo waardoor al deze kosten niet opgenomen moeten worden. Deze prijs valt dus echt goed mee !

Dus aan alle dames en heren die deze blog nu lezen: smeren maar….

Wil je graag meer info of de Anticellulite crème bestellen? Klik dan op onderstaande link

Bekijk het product

 

Volg ons

op Instagram