Ann Zegers

Slank Concept gaat bloggen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Ann Zegers, 36 jaar en gepassioneerde zaakvoerster van Slank Concept. Samen met mijn man Jan, met wie ik ondertussen meer dan 10 jaar getrouwd ben, heb ik 2 kids: Lissa en Sander. In mijn vrije tijd, geniet ik van een gezellig avondje met vrienden, shoppen, familiebezoekjes,…maar mijn grootste passie, is nog steeds Slank Concept.

Wij beschikken over 2 praktijken in Limburg, waar onze coaches jullie graag helpen, inspireren en motiveren om op een gezonde manier af te slanken. Samen gaan we ervoor en helpen we je graag op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Door onze persoonlijke coaching en ondersteuning, verlichten we de druk voor jou. We geven je de juiste tools in handen, recepten, work-outs, heerlijke producten in onze webshop,… zodat je je nieuwe voedingspatroon gemakkelijk kan volhouden. 

In onze verschillende afslankprogramma’s, is er natuurlijk ook ruimte om rekening te houden met jou noden, behoeften en wensen. Hierbij wordt dan rekening gehouden met hormonale veranderingen, intoleranties, vegetarische of vegan voeding.  Kortom, Slank Concept begeleidt je met een goede start, een individuele, betrokken opvolging én een eigen gamma aan  producten naar een gezondere, gelukkigere, energiekere levensstijl die volledig bij jou past.

Healthy choices, your happy way of life

Zelf kampte ik jarenlang met een suikerverslaving, maar 12 jaar geleden besloot ik de strijd aan te gaan. Dat was met vallen en opstaan, oude gewoontes zijn niet gemakkelijk los te laten. Hierdoor begrijp ik als geen ander, wat het betekend om echt voor een gezonde levensstijl te kiezen en hoe het voelt om deze weg te bewandelen. Wat ik je wel al kan vertellen: ik voel me echt veel beter in mijn vel, heb tonnen energie, voel me fitter, gelukkiger,…

Met deze blog, wil ik graag mensen inspireren en motiveren naar een gezondere levensstijl. De keuze naar een gezonde levensstijl maken, is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar brengt heel wat voordelen met zich mee. Je goed voelen begint van binnenuit, gun je lichaam een goede en gezonde basis en bovendien kan je er nog mee afvallen. Wanneer je je lichaam op een gezonde manier voedt, begin je van binnen uit beter te functioneren. Denk hierbij aan onze belangrijkste organen, de darmen, maag, lever, nieren en vooral ons hart…zij hebben allemaal baat bij gezonde voeding.

Volg ons

op Instagram